Εξοπλισμός

Mobile PV Testcenter

Με τη χρήση του κινητού εργαστηρίου ελέγχου Mobile PV Testcenter είναι πλέον εφικτός ο επιτόπιος έλεγχος των πάνελ στον χώρο εγκατάστασης. 

Περισσότερα

Mobile EL 02

Με τη φορητή συσκευή υψηλής ανάλυσης Mobile EL 02 ο έλεγχος των φωτοβολταϊκών πάνελ πραγματοποιείται χωρίς την αφαίρεσή τους από τις βάσεις και χωρίς να απαιτείται η διακοπή λειτουργίας της εγκατάστασης.

Περισσότερα

Mobile EL 01

Με τη φορητή συσκευή υψηλής ανάλυσης Mobile EL  ο έλεγχος των φωτοβολταϊκών πάνελ πραγματοποιείται χωρίς την αφαίρεσή τους από τις βάσεις και χωρίς να απαιτείται η διακοπή λειτουργίας της εγκατάστασης.

Περισσότερα

Smart UV Light

Με τη φορητή συσκευή ελέγχου φωτοβολταϊκών πάνελ Smart UV Light ο έλεγχος των φωτοβολταϊκών πάνελ πραγματοποιείται χωρίς την αφαίρεσή τους από τις βάσεις και χωρίς να απαιτείται η διακοπή λειτουργίας της εγκατάστασης.

Περισσότερα

Thermal Drone

Με τη χρήση Thermal Drone πραγματοποιείται εναέρια θερμογράφηση στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.

Περισσότερα

Metrel MI 3115

Metrel MI 3210

Με τη φορητή συσκευή ελέγχου αντίστασης μόνωσης Riso Metrel MI3210 πραγματοποιείται  μέτρηση αντίστασης μόνωσης Riso με τάση 6000Volt.

Περισσότερα

TestBoy TV 455

Με τη φορητή συσκευή ελέγχου αντίστασης μόνωσης Riso TestBoy TV455 πραγματοποιείται μέτρηση αντίστασης μόνωσης σε υγρές  συνθήκες αλλά και σε συνθήκες περιβάλλοντος.

Περισσότερα

Wet Leakage Current Test Water Tank

Στη δεξαμενή ελέγχου αντίστασης μόνωσης Riso WLC πραγματοποιείται μέτρηση αντίστασης μόνωσης σε υγρές συνθήκες.

Περισσότερα

Kmetrics, Mobile EL, electroluminescence, test, EL test, micro-crack, pid, PV modules, solar modules, quality control, τεστ ηλεκτροφωταύγειας, ηλεκτροφωταύγεια, φωτοβολταϊκά πάνελ

Οι σύμβουλοι της Kmetrics σας περιμένουν

Μη διστάσετε να μας πείτε

Kmetrics I.K.E.
Κλήση